Distractie
Horoscopul zilei
![](https://www.clopotel.ro/utile/horoscop/img/stil1/fecioara.jpg)
Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)
Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.
› vrei zodia taCultura generala
O zi are 23 de ore, 56 de minute si 4,09 secunde. Rotatia Pamantului incetineste usor cu timpul; astfel, in trecut ziua era mai scurta. Acest lucru se datoreaza efectului gravitational al Lunii asupra Terrei. Ceasurile atomice arata ca o zi moderna este mai lunga cu aproximativ 1,7 milisecunde decat in urma cu un secol. Analiza inregistrarilor astronomice istorice arata o tendinta de incetinire de 2,3 milisecunde pe secol incepand cu secolul al VIII-lea i.Hr.
› vrei mai multBancul zilei
Un grup de cercetatori scriu o carte, de 300 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzand toate cunostintele din domeniu. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp o vor invata studentii.
Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in patru luni!
Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in doua luni!
Si in final ajung in Romania, intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti !
Il trezesc pe unul si il intreaba :
- In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta ?
Studentul nostru face ochii mari si incepe sa urle:
- Bei, scularea, maine avem examen!
Shop Clopotel.ro
![Super Pisoi 2, Super Pisoi si clubul de benzi desenate: Perspective, Dav Pilkey](https://noriel.ro/media/catalog/product/9/7/9786303212128.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
C_ N_ _ _ I_ NALA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "CONFESIONALA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Super Pisoi 2, Super Pisoi si clubul de benzi desenate: Perspective, Dav Pilkey](https://noriel.ro/media/catalog/product/9/7/9786303212128.jpg)
Evenimentele zilei
20 februarie 1932
Apare la Bucuresti revista "Romania literara"
La 20 februarie 1932 apare la Bucuresti revista "Romania literara", sub directia lui Liviu Rebreanu. Printre colaboratori se aflau: Mihail Sadoveanu, Camil Petrescu, Eugen Ionescu, Virgil Gheorghiu, Ion Minulescu, etc. Revista va aparea pana la 6 ianuarie 1934.