Distractie
Horoscopul zilei
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.
› vrei zodia taCultura generala
Prima bancnota emisa de BNR a fost cea de 20 lei - DOUE DIECI LEI, cu data de emisiune 19 ianuarie 1881 - prima bancnota emisa de BNR.
› vrei mai multBancul zilei
Vin la ziua lui Arnold(Terminator) Silvester Stalone, Jackie Chan si Van-Damme. Cand, deodata se stinge lumina. Arnold pleaca sa repare lumina iar Silvestr a iesit sa traga un fum, paseste pe prag si BA-H-H-H zboara inapoi cu o vanataie sub ochi. Jackie vazandu-l iese afara boxand cu toata puterea si BA-H-H-H-H intra si el zburand cu vinataie sub ochi. Van-Damme vazindu-l sare si el cu pumnii si cu picioarele dar si pe el BA-H-H-H-H-H la fel ca si amicii intra cu ochiul unflat. Ei au plecat sa-l cheme pe Arnold spunandu-i ca are un hot pe prag iar el cu zambetul pe fata le spuse:
-Scuzati baieti am uitat grebla pe prag.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
REPREZE_ TAT_ V
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.