Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta pitica Ceres se afla in centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter. Descoperita in 1801 de un astronom sicilian, Giuseppe Piazzi, Ceres a fost initial numita planeta, dar dupa aceea a fost reclasificata ca asteroid ramanand asa peste 150 de ani, mai tarziu a fost schimbata intr-o planeta pitica impreuna cu Pluto in 2006.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula si cu Strul au castigat 5000 euro la un concurs.Si tot gandindu-se ce sa faca cu banii,se hatarasc sa se duca in Spania ca sa se distreze.
Ajunsi in Spania,Cheltiue toti banii,pana ce isi dau seama ca nu au cu ce sa se mai intoarca acasa...Tot mergand ei pe strada,vad un anunt mare pe care scria:
"OFERIM 3000 de euro celui care rezista 10 minute cu un taur in arena".Bucurosi ca au gasit solutia,dau cu banul cine sa intre in arena(Bula).
Se duce bula,se inscrie si intra in arena...Lumea aplauda si taurul intra in arena...Peste 15 minute,Bula iese cu banii in mana...
Strul:Ce s-a intamplat,Bula?
Bula:Pai am intrat in arena si toata lumea ma aplauda...si a intrat taurul in arena,iar eu am luat-o la fuga...
Strul:Pai daca eram in locul tau,faceam pe mine de frica!!!
Bula:DAR TU PE CE CREZI CA A ALUNECAT TAURUL DE SI-A RUPT GATUL???

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

TRUN_ H_ _ T


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "TRUNCHIAT"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult