Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
o broasca se intalneste cu un sarpe..
broasca:sarpe ce faci sarpe?
sarpele nimic.
broasca:sarpe ce faci sarpe?
sarpele:mananc broaste cu gura mare.
broasca facand gura mica:zau?
Shop Clopotel.ro
![Young Ronins Vol 01 Rentree des Classes](http://www.redgoblin.ro/54789/young-ronins-vol-01-rentree-des-classes.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
DOM_ N_ _ _ UNE
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Young Ronins Vol 01 Rentree des Classes](http://www.redgoblin.ro/54789/young-ronins-vol-01-rentree-des-classes.jpg)
Evenimentele zilei
26 iulie 1324
Basarab I este recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin
La 26 iulie 1324 - Basarab I, voievodul Tarii Romanesti (1310-1352), este numit intr-un act emis de Cancelaria maghiara, „Bazarab, woyvodam nostrum Transalpinum” („voievodul nostru transalpin”). Basarab a acceptat suzeranitatea regelui Ungariei, fiind recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin.