Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
Intr-un sanatoriu de nebuni... de undeva din tara....toti pacientii se credeau frunze. Vine inspectie de la bucuresti.
La primul etaj intra inspectoru':
- A venit toamna !
Buf! Toti cad, capete sparte, maini, picioare rupte...tot tacamu'
La al doilea etaj intra inspectoru' :
- A venit toamna !
Buf! toti cad, capete sparte, maini, picioare frante......
Tot asa si la al treilea si la al patrulea.... ajunge la al cincilea:
- A venit toamna !
Nimic!
- A venit toamna!
Tot nimic!
- A VENIT TOAMNA !
- Ba tu esti vaca !?! Nu vezi ca noi suntem CONIFERE!?!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
REPREZEN_ _ _ _ V
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
7 octombrie 1952
Incepe sa fie folosit modelul de cod de bare
La 7 octombrie 1952 modelul de cod de bare realizat de Woodland si Silver a inceput sa fie folosit ca model general de identificare a produselor. Descopera istoria codurilor de bare in sectiunea Afla ca sa stii din site-ul clopotel.ro