Distractie
Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Cel/cea mai bun/buna prietena a ta te enerveaza? Spune-i ce te nemultumeste si cere-i sa faca tot ce poate ca sa le remedieze. Evident, trebuie ca si tu sa faci acelasi lucru. Ca sa ceri, trebuie mai intai sa oferi!
› vrei zodia taCultura generala
Compozitorul Joseph Haydn (1732-1809) a compus peste 100 de simfonii. Alaturi de Wolfgang Amadeus Mozart si Ludwig van Beethoven face parte din randul marilor personalitati muzicale ale epocii clasice vieneze. A fost unul din cei mai influenti maestri ai traditiei muzicale din Europa apuseana.
› vrei mai multBancul zilei
O coada lunga la un magazin in padure. De zile intregi magazinul nu a fost deschis. Iepurasul, bine dispus, imbracat la costum, cu un diplomat in mina, se indreapta spre magazin. Ajunge pe la sfirsitul cozii, il vede vulpea, care era acolo, ca se baga in fata, il prinde.
- Stai si tu la coada, asa cum facem toti, nu te mai baga in fata.
Apoi il trinteste de un copac. Saracul iepuras se scutura, isi revine si apoi porneste mai departe. Ajunge linga lup, care era pe la mijlocul cozii. Si acesta il prinde, il scutura, apoi il trinteste de un copac. Cu greu se reculege iepurasul. Se reculege cumva si merge mai departe. Ajunge linga urs, care era chiar in fata. Il injura ursu' de nu se poate, il mai si bate bine. Cu un ultim efort, se scola iepurasul si foarte nervos striga:
- No, bine. Daca nu vreti voi, nici astazi nu deschid.
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
R_ CHI_ ITORI_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "RECHIZITORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
19 aprilie 1882
Se stinge din viata Charles Darwin
La 19 aprilie 1882 trece in nefiinta Charles Darwin (nascut in 1809), cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog si autor de carti, fondatorul teoriei referitoare la evolutia speciilor (teoria evolusionista). A observat ca toate speciile de forme de viata au evoluat de-a lungul timpului din anumiti stramosi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit "selectie naturala", toate acestea fiind publicate in cea mai celebra scriere a sa, "Originea speciilor" (1859).