Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Guma de mestecat are o istorie foarte lunga, existand dovezi ca unii europeni au mestecat coaja de mesteacan in urma cu 9000 de ani, bucurandu-se de ea in scopuri medicinale, precum alinarea durerilor de dinti. Mayasii mestecau si ei o substanta numita chicle, derivata din arborele sapodilla, ca o modalitate de a potoli setea sau foame in timpul luptei. Cea mai veche guma de mestecat gasita, o bucata de gudron de scoarta cu imprimari de dinti bine definite, dateaza din urma cu 5,000 ani in urma.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Fiindca erau facute proaste, blondele dintr-un oras se duc la primar si ii spun: Domn'le noi nu mai vrem sa fim facute proaste de catre cetateni si propunem sa se adune intr-o zi oamenii care ne-au facut proaste si sa le aratam ca nu suntem asa. Zis si facut : Se aduna tot orasul pe stadion si sunt 3 blonde carora li se pune o intrebare; Primarul o intreaba pe prima cat face 2+3 si ea se gandeste si zice 4.
"Gresit" zice primarul si blondele din public: inca o sansa, inca o sansa!!!
O intreaba pe a doua blonda acelasi lucru si aceasta raspunde la randul ei gresit , din nou blondele din public striga inca o sansa !! Si primarul le da ultima sansa si o intreaba pe a treia blonda cat face 2+3 si aceasta se gandeste si intr-un final zice 5 la care blondele din public: inca o sansa , inca o sansa!!!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ OM_ NAT_ UNE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei

1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National

Radio


Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.

› vrei mai mult