Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Libelula poate vedea in toate directiile. Libelulele au ochii extrem de avansati. Au o vedere la 360 de grade datorita ochilor foarte mari. Ele pot vedea si in spate si astfel pot scapa de pradatori, indiferent de locul de unde vin acestia (chiar si de sub ele, un unghi mort pentru majoritatea insectelor). Mustele, spre exemplu, au in jur de 6.000 de fatete si vedere panoramica, dar o libelula are 30.000 de fatete, mai mult decat orice alta insecta.
› vrei mai multBancul zilei
O blonda pilot se hotareste ca vrea sa invete sa piloteze un elicopter.S-a dus la aeroport, dar singurul elicopter disponibil era pentru un singur om.Instructorul s-a gandit ca poate s-o trimita singura, pentru ca tipa avea deja permis pentru avioane usoare si ca poate sa-i dea instructiuni prin radio.Asa ca blonda s-a urcat in elicopter si a decolat.A ajuns la 500 de metri si totul mergea minunat. A ajuns la un km altitudine si totul mergea perfect.Blonda si instructorul vorbeau prin radio, totul mergea excelent.
La 1500 de metri elicopterul a inceput sa cada rapid.A trecut peste niste copaci si a cazut in padure.Instructorul s-a urcat in masina si s-a dus sa vada daca tipa era ok.Cand a ajuns la marginea padurii a vazut-o venind spre el.
-Ce s-a intamplat?A intrebat instructorul.Totul mergea de minune cand ai ajuns la 1500 de metri, ce s-a intamplat dupa aia?
-Pai, zise blonda, mi s-a facut frig, asa ca am inchis ventilatorul ala mare.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DOMI_ ATIU_ E
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National
Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.