Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Soarele a apus deja atunci cand partea sa inferioara a atins linia orizontului. Asadar, cand vedem marginea de jos a Soarelui ca atinge orizontul, fizic, el a trecut deja de linia orizontului. Cu alte cuvinte, zilnic, suntem martorii unui miraj.

› vrei mai mult

Bancul zilei

John vine intr-o seara acasa beat mort.Ajunge pe hol,sparge o vaza,varsa pe covor,sparge usa de la dormitor,si,intr-un final,ajunge in pat.
A doua zi de dimineata se trezeste si vede ca vaza nu mai era sparta,covorul era curat...Atunci vede pe usa un bilet pe care scria:"Iubitule,ai micul dejun cald pe masa din bucatarie.Te pup!"Atunci il cheama pe fiul sau si il intreaba:
-Ce s-a intamplat aseara?
-Pai,ai intrat in casa.
-Si?!
-Si-ai spart vaza preferate a mamei.
-Si?!
-Si-ai varsat pe covor.
-Si?!
-Si-ai spart usa de la dormitor.
-Si?!
-Si mama te-a tarat in pat.
-Si?!
-Si-a-nceput sa te dezbrace.
-Si?!
-Si tu ai spus:"-Lasa-ma cucoana ca-st om insurat!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

D_ _ INATI_ NE


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult