Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Cel mai mare gandac de bucatarie descoperit si actualmente aflat in colectia unui japonez, este gandacul urias din Columbia, avand 9,7cm lungime si 4,5 cm latime. Acesta este campionul blataridelor.
› vrei mai multBancul zilei
O mama avea odata 3 copii si intr-o zi ramase fara faina.L-a chemat pe fiul cel mic si l-a trimis la magazin. El pe drum s-a intalnit cu Dreacu. Dracu i-a spus ca daca nu-i da toti banii il face sa zica toata viata eu, eu, eu. Nu-i da banisi Dracu il farmeca.Mama il trimite pe al 2-lea fiu se intalneste si el cu dracu il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata cu cutitu, cu cutitul, cu cutitu. Se duce fiul cel mare il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost. Mama vazand ca nici unul din copiiiei nu a reusit da mearga pana la magazin se duce ea. Se intalneste si ea cu Dracul si o omoara. Vine polotia sa ancheteze. Il intreaba pe cel mic:
-Cine a omorat-o?
-Eu, eu, eu.
-Cu ce?
-Cu cutitu, cu cutitu, cu cutitu.
-Dar ce sunt eu in fata voastra?
-Curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost.
Shop Clopotel.ro
![Masina de politie cu telecomanda, Suncon, 1:16, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00001984_8680863019849_masina_de_politie_cu_telecomanda_suncon_rosu_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ AG_ IA_ IZA_ E
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Masina de politie cu telecomanda, Suncon, 1:16, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00001984_8680863019849_masina_de_politie_cu_telecomanda_suncon_rosu_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".