Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele oceanului Pacific se datoreaza lui Magellan, oceanul fiind explorat de acesta pentru prima oara in anul 1520. Venind din Atlantic, in urma traversarii stramtorii care astazi ii poarta numele, Magellan a ajuns intr-o mare atat de calma, incat a numit-o Pacifica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un sot ii scrie sotiei: Draga mea, nu-ti pot trimite salariul luna aceasta,
asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea! Sotul tau, Allen.
Dupa cateva zile, sotia ii raspunde:
-Dragul meu, iti multumesc pentru cele
100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuieli:
1.Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile. 2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi. 3.Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie.4.Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte 'articole'... 5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi.Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 5 saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Sa-mi fac planul de cheltuieli pentru luna viitoare la fel?

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ INATI_ N_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

7 septembrie 1936
Ultimul lup marsupial de pe Terra

La 7 septembrie 1936 "Benjamin", ultimul lup marsupial, moare la Gradina Zoologica Beaumaris din Hobart, Australia, probabil din cauza neglijentei - indepartat din mediul sau natural, a fost expus vremii neobisnuit de capricioase din acea perioada: temperaturi ridicate ziua si foarte scazute noaptea. Decesul acestui lup marsupial este sinonim cu stingerea acestei subspecii. Lupul marsupial a fost unul din cele mai mari carnivore marsupiale ale timpurilor moderne. Nativ Australiei, Tasmaniei si Noii Guinee, acesta era ultimul membru al genului sau, Thylacinus, fosile apartinand speciilor inrudite gasindu-se incepand cu sedimentele din Miocen. 

› vrei mai mult