Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Crocodilii mai pot fi recunoscuti dupa al patrulea dinte de pe maxilarul inferior, care este vizibil si daca botul este inchis; la aligatori acest dinte nu este vizibil deoarece intra intr-o cavitate a maxilarului superior.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un accident groaznic are loc.
2 masini aproape strivite, intr-una o femeie, in cealalta un barbat; insa cei doi nu au patit nimic. Se chinuiesc ei putin sa iasa din masina, cand reusesc femeia ii spune barbatului:
-Eu cred ca suntem foarte norocosi pt ca am scapat din accident, cred ca Dumnezeu a vrut asa.
Barbatul o asculta, si la un moment dat zice:
-Si eu cred la fel!
Dupa cateva clipe de tacere femeia zice iar:
-Si mai cred ca Dumnezeu a vrut sa ne unim destinele. Barbatul mirat:
-De ce?
Femeia:
-Pentru ca din masinile noastre nu a mai ramas nimic, insa sticla de vin din masina mea e intacta. Eu zic ca ar trebui sa ciocnim!
Barbatul:
-Asa o fi, sa ciocnim!
Femeia ia sticla, scoate dopul si ii da sticla barbatului, acesta bea jumatate de sticla dupa care i-o da femeii.
Femeia o ia, ii pune dopul si ii da sticla inapoi barbatului. El ramane o clipa surprins si o intreaba ea de ce nu bea. La care femeia:
-Eu astept politzia!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ U_ CHIA_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "TRUNCHIAT"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult