Distractie
Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)
Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.
› vrei zodia taCultura generala
Bautura Pepsi s-a "nascut" pe 16 iunie 1903 cand Caleb Bradham a obtinut licenta pentru a produce licoarea magica. Bautura era initial preparata cu zahar, vanilie, uleiuri rare si cola (un arbore tropical ale carui fructe au virtuti euforizante si stimulative).
› vrei mai multBancul zilei
Se naste Bula ...La prima lui aniversare, cand implinea un an il intreaba parintii:"Bula ..ce vrei cadou de ziua ta?". La care Bula "doua mingi de ping-pong". Ii cumpara astia 2 mingi de ping-pong. La aniversarea de 2 ani "Bula..ce vrei de ziua ta?"..."Doua mingi de ping-pong"...La aniversarea de 3 ani la fel ...la aia de 18 ani la fel...la aia de 40 de ani la fel. Ajunge Bula la 70 de ani...tatasu` tot uscat ... stafidit.. il intreaba "Bula ce vrei de ziua ta?" "Doua mingi de ping-pong". La aniversarea de 80 de ani Bula era pe patu` de moarte. Tatasu` "Mah Bula nu te mai intreb c e vrei de ziua ta ca stiu ca vrei 2 mingi de ping-pong. Da` zi-mi si mie de ce la fiecare aniversare ai vrut 2 mingi de ping-pong?". La care Bula ..."Da-mi mingile si iti spun". Ii aduce asta mingile..."Pai stai sa-ti spun. La fiecare aniversare am vrut 2 mingi de ping-pong pentru ca ... ca...."....si a murit ..:)))
› vrei mai multShop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
VA_ _ D_ _ A_ _ A
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
19 aprilie 1882
Se stinge din viata Charles Darwin
La 19 aprilie 1882 trece in nefiinta Charles Darwin (nascut in 1809), cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog si autor de carti, fondatorul teoriei referitoare la evolutia speciilor (teoria evolusionista). A observat ca toate speciile de forme de viata au evoluat de-a lungul timpului din anumiti stramosi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit "selectie naturala", toate acestea fiind publicate in cea mai celebra scriere a sa, "Originea speciilor" (1859).