Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Trateaza-ti cu respect prietenul cel mai bun si fii mai atent/a la ce vorbeste cu tine! In ziua de azi gasesti foarte greu o persoana pe care te poti baza.
› vrei zodia taCultura generala
E permis sa privesti pe cineva in ochi daca esti vanzator, atunci cand ii inmanezi marfa clientului. Nu este politicos sa privesti pe cineva in ochi atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun sau cand astepti sa iti vina randul.
› vrei mai multBancul zilei
La o coferinta internationala pe tema comunicatiilor si a telecomunicatiilor sunt prezente toate statele lumii cu diverse cercetari in domeniu.
Iau cuvantul americanii si spun:
- Am efectuat cercetari si am gasit sarma de cupru veche de apoximativ 1000 de ani. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telegraful.
Iau cuvantul si germanii care spun:
- Am efectuat cercetari si am gasit sarma de aluminiu veche de apoximativ 1500 de ani. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telefonia.
Intr-un final, iau cuvantul si romanii care au spus:
- Am efectuat cercetari asupra vremurilor de acum 2000 de ani si nu am gasit nimic. Deci am ajuns la concluzia ca stramosii nostri cunosteau pe atunci telefonia mobila.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ AG_ IA_ IZA_ E
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania
La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.