Distractie
Horoscopul zilei
Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)
Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.
› vrei zodia taCultura generala
Citate celebre: Benjamin Franklin - Viata este o tragedie pentru ca imbatranim prea repede si devenim intelepti prea tarziu.
› vrei mai multBancul zilei
Bula si cel mai bun prieten al sau se intorc acasa dupa o noapte petrecuta prin baruri.Nu mai au nici un sfant prin buzunare.Merg ce merg si la un moment dat trec pe langa un depou de autobuze.Lui Bula ii trece prin cap o idee stralucita:"Hai sa furam un autobuz,mergem cu el pana acasa si apoi il abandonam acolo'.Prietenul este incantat de idee si se duce in depou,in timp ce Bula ramane de sase.Dupa jumatate de ora disperat Bula se duce dupa prietenul sau:"Ce faci aici?!Acum se faceziua si vin astia la lucru..."Prietenul ii spune:"Dar nu gasesc un 311 pe nicaieri!""Idiot mai esti!Fura si tu un 336,mergem pana in Rosetti si de acolo mai avem putin de mers pe jos
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ RUNCHIA_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "TRUNCHIAT"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.