Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Luna nu traverseaza bolta cereasca neaparat noaptea. Exista nopti fara Luna, pentru ca Luna a traversat cerul in timpul zilei. Asa se explica faptul ca in unele zile senine Luna poate fi vazuta pe cer si in timpul zilei.
› vrei mai multBancul zilei
Pentru cei preocupati de greutate, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii. Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere si consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti engleza e ceea ce va omoara.
Shop Clopotel.ro
![Trotineta Kiddy II, Action One, Unicorn cu lumini si muzica, Albastru](https://noriel.ro/media/catalog/product/6/4/6422324111318_srtv0015-trotineta_kiddy_ii_action_one_unicorn_lumini_muzica_albas_3_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
M_ GHI_ RIZ_ RE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Trotineta Kiddy II, Action One, Unicorn cu lumini si muzica, Albastru](https://noriel.ro/media/catalog/product/6/4/6422324111318_srtv0015-trotineta_kiddy_ii_action_one_unicorn_lumini_muzica_albas_3_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".