Distractie
Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)
Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!
› vrei zodia taCultura generala
Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.
› vrei mai multBancul zilei
A fost odata un evreu intelept, Solomon, care zicea ca totul se poate reduce la ce ai in cap.
Dupa el, a venit un alt evreu intelept, Iisus, care zicea ca totul se poate reduce la ce ai in inima.
Dupa el, a venit un al treilea evreu intelept, Marx, care zicea ca totul se poate reduce la ce ai in stomac.
Dupa el, a venit un al patrulea evreu intelept, Freud, care a zis ca totul se poate reduce la ce ai intre picioare.
La sfarsit, a venit un alt evreu, Einstein, mai intelept decat toti, care a zis ca totul este relativ.
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ _ L_ D_ _ _ _ _ _
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
18 aprilie 1983
Ziua internationala a monumentelor si siturilor
Ziua internationala a monumentelor si siturilor se sarbatoreste anual pe 18 aprilie, la initiativa ICOMOS - Comitetul International al Monumentelor si Siturilor, propunerere facuta in 18 aprilie 1982, ea fiind apoi aprobata la Conferinta Generala UNESCO din 1983. Aceasta celebrare ofera posibilitatea constientizarii de catre public atat a diversitatii patrimoniului la nivel mondial, cat si a vulnerabilitatii acestuia si, in consecinta, a eforturilor necesare pentru protectia si conservarea sa.