Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Caracatita se poate camufla! Cea mai uimitoare linie de aparare este capacitatea sa de a se ascunde in vazul celor din jur. Cu ajutorul unei retele de celule de pigment si a muschilor de specialitate din pielea sa, caracatita poate potrivi aproape instantaneu culorile, modelele si chiar texturi ale imprejurimilor sale. Pradatorii cum ar fi rechinii, anghila sau delfinii inoata pe langa caracatite fara a le observa. Exista specii de caracatita care sunt capabile sa-si schimbe forma corpului pentru a imita alte animale. Unele pot sa desurubeze un capac sau chiar sa se strecoare prin locuri foarte greu acesibile, deoarece au capul foarte moale.
› vrei mai multBancul zilei
Un inspector vine la o casa de nebuni pentru a vedea cum afla doctorii daca pacientii nu mai sunt nebuni.Acesta intra in biroul directorului si il intreaba ce fel de test dau cei care sunt externati. Directorul:pai este simplu urmati-ma va rog! acestaii arata inspectorului o cada plina cu apa si langa cada erau o cana si o lingura,iar acesta il intreaba pe inspector cum goleste cada in cel mai scurt timp. Inspectorul:pai este logic ca o vom goli cu cana!!!! :)) Directorul:NU !!!!un om normal ar trage dopul de la cada .......doriti un pat langa usa sau langa fereastra??????
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
REPREZE_ _ A_ I_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
2 noiembrie 1919
In Romania au loc pentru prima oara alegeri parlamentare
La 2 noiembrie 1919 incep alegerile parlamentare pentru Adunarea Deputatilor (2-4 noiembrie) si pentru Senat (7-9 noiembrie) pe baza votului universal la care, pentru prima oara, cetatenii din toate provinciile romanesti aleg un singur Parlament al Romaniei. in iulie 1917, Constitutia Romaniei a fost modificata, introducindu-se votul universal, egal, direct, secret si obligatoriu pentru toti cetatenii (barbati) de la 21 de ani in sus. Cetatenii primeau certificat de alegator; cei care nu-si exercitau "fara temei legitim" dreptul de vot erau amendati cu sume variind intre 20 si 50 de lei.