Distractie
Horoscopul zilei
Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)
Daca ai nevoie de niste bani, nu ezita sa le ceri prietenilor. Acum e momentul sa afli cine iti sare in ajutor!
› vrei zodia taCultura generala
Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor.
› vrei mai multBancul zilei
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class.
Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul. Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze in spate. Blonda ii da replica: "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!" Insotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul platit ci sta la First Class.
Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda ii raspunde la fel: "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!"
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata. Pilotul ii raspunde: "Ce spui??e blonda??Ma ocup eu atunci. Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc "limbajul"!
Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea :"Oh, ma scuzati?" si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca scandal. "I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
M_ GH_ _ _ _ Z_ _ _
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
14 decembrie 1900
Nasterea mecanicii cuantice
Pe 14 decembrie, anul 1900, fizicianul Max Planck face publica noua sa teorie despre natura energiei, teoria cuantelor, care va sta la baza fizicii moderne. Astfel, el a putut anunta valori pentru numarul lui Avogadro, care reprezinta numarul moleculelor dintr-un mol precum si valoarea unei unitati de sarcina electrica, care erau mult mai precise decat ceea ce se stia pana atunci. Acest eveniment este azi referit ca "nasterea mecanicii cuantice".