Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Libelula poate vedea in toate directiile. Libelulele au ochii extrem de avansati. Au o vedere la 360 de grade datorita ochilor foarte mari. Ele pot vedea si in spate si astfel pot scapa de pradatori, indiferent de locul de unde vin acestia (chiar si de sub ele, un unghi mort pentru majoritatea insectelor). Mustele, spre exemplu, au in jur de 6.000 de fatete si vedere panoramica, dar o libelula are 30.000 de fatete, mai mult decat orice alta insecta.
› vrei mai multBancul zilei
ERAU LA TARA BULA STRULA SI BRANZA.MAMA LOR II SPUNE LU BULA:
-BULA DRAGA,DUTE SI CUMPARA ULEI SI SALAM DIN COMUNA ALATURATA DAR SA NU O IEI PRIN PADUREA DRACULUI CA ESTE VRAJITOAREA CARE PROSTESTE COPII SI LE FURA BANII!
-BINE MAMA NU O IEU PE ACOLO!
BULA SE DUCE EXACT PRIN PADURE SE INTALNESTE CU VRAJITOAREA ACEASTA II IA BANII SI-L FACE PE BULA SA SPUNA LA INFINIT''EU EU...''
LA FEL PATESC SI STRULA SI BRANZA DAR PE STRULA IL FACE SA SPUNA ''PT.O LINGURA DE FASOLE...'' SI BRANZA SPUNEA ''UN CURCAN MARE SI PROST...''
VAZAND MAMA LOR ASTA VREA SA SE DUCA LA VRAJITOARE SA-I FACA ODRASLELE LA LOC.PE DRUM A AVUT LOC O CRIMA SI UN POLITIST ERA ACOLO CA SA ANCHETEZE CAZUL.IL INTREBA PE BULA:
-CINE A FACUT ASTA?
-EU EU EU EU EU EU...!!!
-DE CE ?
-PENTRU O LINGURA DE FASOLE...!!!
-DREPT CINE MA IEI TU ?
-UN CURCAN MARE SI9 PROST...!!!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
VA_ IDI_ A_ EA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
1 februarie 1868
Se naste pictorul Stefan Luchian
La 1 februarie 1868 se naste Stefan Luchian supranumit poetul plastic al florilor. Cu o vocatie declarata inca din scoala primara, l-a avut in perioada de formare ca maestru pe Nicolae Grigorescu. Din vasta opera artistica a lui Stefan Luchian amintim cateva dintre ele: ”Ultima cursa de toamna”, ”Margine de crang”, ”Salciile de la Chiajna”, ”Fantana de la Brebu”, ”Dupa ploaie”, ”Vara”, portretele ”Safta florareasa”, ”Mos Nicolae Cobzarul”, ”Dumitrita”, ”Paralute”, ”Flori de tufanica”, ”Anemone”, ”Maci” si autoportretul ”Un zugrav”.