Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Mercur NU ofera un mediu propice pentru om. Oricine ar ajunge acolo ar arde instantaneu pe timpul zilei. Pe timpul noptii ar ingheta. Temperaturile pe timpul zilei ajung la 427 de grade Celsius si noaptea la -183 de grade Celsius. Daca planeta ar fi totusi colonizata, din cauza lipsei atmosferei, oamenii ar fi bombardati de meteoriti. Planeta neavand atmosfera nu are nici fenomene meteo. Fotografiile realizate de sonda Messenger au indicat faptul ca la polii planetei Mercur exista apa inghetata ce rezista in aceasta forma pentru ca se afla mereu in intuneric. Gravitatia mult prea mica a acestei planete (aproximativ 38 la suta din cea a Pamantului) ar face ca oamenii sa piarda masa musculara, sa li se micsoreze picioarele si sa li se deregleze inima. Totodata, oamenii ar face osteoporoza, iar calciul din oase ar ajunge in sange, putand duce la constipatie, pietre la rinichi si chiar depresie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

A fost o data in viata un om care a fost si bun dar si rau.
Cand a ajuns la Poarta Raiului, Sf. Petru l-a intrebat unde vrea sa mearga:
- In Rai sau in Iad?
Omul a vrut intai sa vada cum e viata in Rai, acolo numai ingeri care cantau la lire, iar in Iad toata lumea dansa si se distra.
Omul alege Iadul.
Cand ajunge acolo nu mai gaseste nimic. Atunci intreaba:
- De ce e asa pustiu?
I se raspunde:
- Pai ala era doar "demo".

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ _ _ D_ T_ T_ _ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "VALIDITATEA"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

14 decembrie 2000
Se inchide definitiv centrala nucleara de la Cernobil

La 14 decembrie 2000 se inchide definitiv centrala nucleara de la Cernobil. Aici, la 26 aprilie 1986, a avut loc cel mai mare accident nuclear din istorie, la unul dintre reactoarele centralei a avut loc o grava avarie, in urma careia s-au produs puternice radiatii, cu implicatii ecologice resimtite si astazi (specialisti apreciaza ca intensitatea radiatiilor a fost echivalenta cu 500 de bombe de la Hiroshima). Testeaza-ti cunostintele despre accidentul nuclear de la Cernobil in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro


Cernobil

› vrei mai mult