Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Incepi sa interactionezi mai mult cu familia. Asta iti va da ocazia sa descoperi multe lucruri noi pe care nu le stiai despre unii membri ai familiei. Este un moment bun de reconectare si relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Niciun om nu are acelasi scris ca al altei persoane. In scrisul fiecaruia se ascunde cate o semnificatie psihologica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mor toti oamenii de pe Pamant si ajung in Rai. Vine Dumnezeu si spune:
- Sa se formeze doua cozi! La una sa stea barbatii care au fost dominati de catre neveste, iar la cealalta sa stea barbatii care si-au dominat nevestele. Nevestele sa plece cu Sfantul Petru.
Peste vreo ora, vine Dumnezeu sa vada ce au facut barbatii. Se formasera doua cozi : una de peste 1 milion de kilometri, iar alta la care statea un singur barbat.
- Sa va fie rusine! zice Dumnezeu. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si voi v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ P_ _ Z_ N_ A_ IV


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "REPREZENTATIV"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei

Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.

› vrei mai mult