Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Un prieten foarte bun iti va cere sfatul, iar tu vei face tot posibilul sa-l ajuti. Pe seara, vei reusi sa te relaxezi si tu cu adevarat.
› vrei zodia taCultura generala
Pestele panglica (Cepola rubescens) - are corp lung de 50 de cm, turtit lateral in forma de panglica, si are o culoare rosie transparenta, care pe partile laterale trece in galben sofran si cenusiu roscat. Acesti pesti, numiti de italieni si Cepola, populeaza apele Marii Mediteranene si ale Oceanului Atlantic. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All
› vrei mai multBancul zilei
Diferentele intre birou si puscarie:
1. La puscarie stai mai tot timpul intr-o camera 8x10. La birou stai mai tot timpul intr-o camera 6x8.
2. La puscarie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai si platesti.
3. La puscarie ai timp sa meditezi la viata ta. La birou nu ai timp cind lucrezi de chestii atit de profunde.
4. La puscarie un gardian deschide si inchide usile dupa tine. La birou trebuie sa fii atent cu cheile cind vii si pleci.
5. La puscarie poti sa te uiti la televizor. La birou te-ai ars daca te prinde seful facind asta.
6. La puscarie iti acorda vizite pentru familie si prieteni. La birou nu apuci sa suni familia si prietenii.
7. La puscarie intretinerea o plateste statul si nu trebuie sa lucrezi. La birou, dupa ce muncesti, din banii pe care ti-i dau deduci toate taxele si cu ce mai ramii in buzunar?...
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DOMIN_ TIUN_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
5 noiembrie 2016
Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor
La 5 noiembrie, in fiecare an, incepand din 2016, este marcata Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor. in decembrie 2015, Adunarea Generala a ONU a hotarat ca data de 5 noiembrie sa fie cunoscuta drept Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor. Initiativa acestei zile a apartinut Japoniei, care, datorita experientei sale repetate, a acumulat de-a lungul anilor expertiza majora in domenii precum avertizarea timpurie a tsunami-urilor, actiunea publica si o reconstructie mai buna dupa un dezastru pentru a reduce un impact viitor.
Tsunami sau valul seismic poate fi provocat de seisme sau alunecari subacvatice ori dislocari abrupte de roci subacvatice, prabusirea unor meteoriti in ocean, dislocari bruste de ghetari sau cutremure in mijlocul oceanelor sau marilor. Tsunami-ul se poate propaga cu o viteza de pana la 700 km /h si inaltimea valului poate ajunge pana la 50 de metri (in functie de cat de abrubt este malul sau coasta pe care o loveste).