Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Astazi vei avea parte de multiple reusite, mai ales in provocarile pe care le vei primi de la prieteni. Daca ai incredere in apropiatii tai, poti sa le impartasesti si acestora secretul reusitei tale. Sigur si-ar dori sa afle cat mai multe informatii de la tine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unii pesti prezinta o particularitate remarcabila, aceea de a produce puternice descarcari electrice, care paralizeaza sau ucid prada, ori eventual pe atacatorii mai puternici. Este vorba de pestele-torpila, somnul-electric si tiparul-electric. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o vara se propune o petrecere la care sunt invitate tastele unei tastaturi.Toate tastele sunt invitate, mai putin punctul.Totusi el vine neinvitat...La usa, space si enter pazesc intrarea. Cand vad punctul vrand sa intre il arunca afara, gonindu-l. A doua oara la fel. A treia oara, sta punctul si se gandeste...si ii vine o idee. Incearca din nou si, la fel, space si enter se satura de el... -Bai!Tu mai vii de multe ori?Nu stii ca punctul nu este invitat?
-Bai!Eu nu sunt punctul....Sunt stelutza, dar m-am dat cu gel....!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

MA_ HIARI_ ARE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "MAGHIARIZARE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania

La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.

› vrei mai mult