Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hartia se biodegradeaza mult mai usor decat plasticul pentru ca este fabricata din celuloza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip il ajuta pe un taran sa descarce fanul din caruta. La un moment dat, vede umbland prin curte un porc cu un picior de lemn. Asa ca ii spune taranului:
- Hei, ai vazut porcul ala cu un picior de lemn?
- Da, e al meu.
- Si cum a ajuns sa aiba picior de lemn?
- Stai sa vezi, e o poveste mai lunga. Intr-o zi, eu si nevasta-mea ne aflam in pat, cand porcul a venit si el si s-a suit in pat. Bineinteles ca noi ne-am dat jos din pat si am iesit afara. Chiar atunci, insa, a explodat soba si toata casa a luat foc. Daca n-ar fi fost porcul asta, acum am fi fost morti amandoi.
- Inteleg ca porcul si-a pierdut piciorul in foc, atunci.
- Nu, de fapt trebuie sa-ti spun alta poveste: intr-o zi ma intorceam acasa si pe drum - din greseala - am cazut sub caruta, roata mi-a prins piciorul si nu mai puteam iesi de acolo. Numai ca porcul a venit si a impins caruta, asa ca am scapat iar cu viata.
- Bine, dar totusi, spune-mi, cum a ajuns porcul sa aiba picior de lemn?
- Ei, cum sa-ti spun, un porc asa de dragut ca asta, nu-l poti manca tot odata...

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ _ _ AT_ _ _ E


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult