Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cand s-a inventat 7-up, bautura racoritoare era numita "Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda".

› vrei mai mult

Bancul zilei

Eram pe terasa din spate cand apare cainele meu de sub gardul vecinului cu ceva alb in gura. Mandru, loial, mi-l aduce si mi-l pune in fata mea...Era iepurele campion al vecinului, ceva rasa pedigree din Germania, cu care umbla la concursuri, expozitii. Era mort de-a binelea, inota in balele cainelui si era foarte murdar. Iepurele valora cam 2.000 de euro.
Dupa ce am certat cainele, m-am intors la iepure si mi-a venit o idee. L-am bagat in chiuveta, l-am spalat bine de pamant si de balele cainelui, apoi l-am uscat cu feonul mamei. Am luat iepurele si am urcat pe poteca vecinului, am facut un culcus din paie iepurelui in cusca, l-am pus acolo si am inchis usa de la cusca.
Dupa-masa vine vecinul acasa. La vreo 5 minute se aude galagie, larma, injuraturi. Ca un bun vecin, ma duc sa ma interesez care este problema. Stam ca doi prosti in fata custii iepurelui si are loc urmatorul dialog:
- Uita-te si tu! zice vecinul.
- Ce s-a intamplat vecine? A murit? intreb eu facand pe prostul.
- A murit...Acum doua zile l-am ingropat si iar e aici...

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

R_ _ R_ Z_ NTAT_ V


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "REPREZENTATIV"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult