Distractie
Horoscopul zilei
Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.
› vrei zodia taCultura generala
Oxigenul este un element chimic sub forma de gaz, incolor, inodor, insipid, care reprezinta o cincime din aerul atmosferic, fiind indispensabil in procesul respiratiei si al arderii, si care, in combinatie cu hidrogenul, formeaza apa.
› vrei mai multBancul zilei
M-am dus la supermarket sa-mi fac cumparaturi. Eram la casa sa platesc si am scapat 100 de lei. Femeia din fata mea se apleaca si ii ia. Cand intind mana si dau sa ii multumesc imi zice:
-Ursulet de catifea, era jos acum e a mea, si a plecat.
Persoana care era in spatele meu ramane in soc la fel ca mine. Las cartonul de oua si painea feliata pe banda si ies dupa cucoana. Asa ca o urmaresc pana in parcare. Cand a ajuns la masina, si-a pus sacosa jos pentru a deschide portbagajul. In acest moment eram fericit. Asa ca m-am decis sa-i urmez aceasta regula proasta aplicata de ea cu "Ursulet de catifea, era jos acum e a mea" si i-am luat sacosa cu cumparaturi si am rupt-o la fuga. Eram nervos, dar cu un sentiment de satisfactie.
-4 caserole cu carne de vita;
-2 file de somon;
-o branza cei drept un pic mucegaita;
-lapte;
-oua;
-3 conserve de ton;
-2 sticle de vin rosu;
M-am gandit ca nu trebuie sa fiu suparat, totusi nu este rau pentru 100 de lei.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DOM_ NAT_ UN_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.