Distractie
Horoscopul zilei
Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)
Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.
› vrei zodia taCultura generala
Rechinul de plancton este un adevarat monstru marin. Poate atinge o greutate de 20 de tone, fiind cel mai mare peste din lume. Desi dimensiunile sale te inspaimanta, rechinii de plancton nu au nimic de impartit cu oamenii, ci se hranesc doar cu plancton, asa cum le spune si numele.
› vrei mai multBancul zilei
O soacra avea 3 gineri.Ea se gandeste intr-o zi sa afle cat de mult o iubesc ginerii.Merge la primul si se arunca in fantana si striga dupa ajutor. Acest o scoate si drept rasplata a doua zi gaseste in fata portii un trabant cu un biletel:"multumesc mama-soacra''. La fel se intampla si cu al doilea ginere numai ca el a primit o dacie cu acelasi biletel. Asa si cu al treilea numai ca acesta s-a gandit ca daca la primul i-a dat un trabant la al doilea o dacie atunci lui ii va da o lada,si a lasat-o sa moara.A doua zi a gasit in fata portii un Ferrari cu urmatorul biletel:
"multumesc,tata-socru
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DOMINA_ IUN_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.