Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Furnica faraon este purtatoare de numeroase boli, precum salmonella, streptococi si stafilococi. Este omnivora (polifaga) si se hraneste cu substante bogate in albumina, precum carne, carnati si paine, dar si sange, puroi si saliva. Aceste furnici sunt atrase de bandaje si pansamente si se hranesc cu carne si sange din rani, transmitand totodata diversi microbi, ele fiind o problema serioasa, mai ales in spitale. Furnica faraon provoaca pagube materialelor, cand patrunde in aparate electronice, de exemplu in computer, unde provoaca scurtcircuite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

era un moldavean si unoltean .......... merg ei cu trenu si la un moment dat moldoveanu isi sacoate de mancare niste sunce ceapa ... olteanu isi scoate si el niste peste dar pune frumos oasele deoparte........................... de ce pui ma oase le asa deoparte??? is bune itri dau in teligenta. ,mold> atun nu8 vrei sa facem shimb???? ....................... du pa ce termina de mancat tate oasele mold face ba da sa stii ca tot mai buna era mancarea mea ai vazut ca teai facut mai destept?????/

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

TRU_ CH_ AT


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "TRUNCHIAT"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National

Radio


Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.

› vrei mai mult