Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meduza Turritopsis Nutricula (Dohrnii) este singurul organism nemuritor de pe Pamant. Aceasta meduza incredibila are abilitatea de a-si transforma celulele mature in celule tinere. Dupa ce ating maturitatea si se imperecheaza, meduzele isi dau ceasul biologic inapoi, la propriu, si devin din nou tinere. Acest proces se numeste transdiferentiere si este lucrul cel mai apropiat de nemurire de pe planeta. Are tentaculele urzicatoare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip vrea sa-si cumpere un papagal. Se duce sa-l vada.Cerea
500$ pe el.
- Esti nebun ce are ma asta de e asa scump?
- Ba' iti spun eu ca e marfa de papagal.
- Il iau. Dar spune-mi si mie ce defecte are ca nu poate fi perfect.
- Ai grija sa nu-l lasi in casa singur pentru ca face ravagii cand se imbata.
- Ok sefu' am inteles.
Isi ia acasa, avea o casa mare cu semineu, bar cu tot ce ii trebuie. Ii spune:
- Ba' fi atent sa nu te puna naiba sa te atingi de bautura cat sunt eu la servici ca te ia naiba. Te duc in balcon (era iarna afara) si iti smulg pana cu pana, ai grija.
- Nu ma stai linistit...
Pleaca omu' la sevici normal ca papagalului ii ardea buza si s-a facut manga.
Vine asta acasa a ramas interzis cand a intrat ... totul era daramat, nu se mai stia ce e in casa aia. Cauta papagalul nervos ca sa-i aplice pedeapsa dar ia-l de unde nu-i. Nu era nicaieri. Se uita el mai bine papagalul era in balcon isi smulgea singur penele si spunea:
-"Da-le-ncolo de pene!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

D_ MI_ ATIU_ E


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National

Radio


Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.

› vrei mai mult