Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Vulpea cu urechi de liliac (Otocyon megalotis) din sudul Africii are urechi remarcabil de mari. Ea are 46-48 de dinti comparativ cu numarul obisnuit de 42 si se hraneste in principal cu termite.
› vrei mai multBancul zilei
cica erau doi oameni, unul prost si unul destept dupa cum se cuvine, iar cel prost il intreaba pe cel destept unde este cofetaria.acesta ii explica pe unde sa o ia,sa treaca podul dar sa aiba grija sa nu-l manance crocodilul,apoi ajunge la un semafor unde trebuie sa treaca pe verde ca sa nu-l calce masina si o i-a la stanga , apoi la dreapta si ajunge la cofetarie unde baga banii si apasa pe buton ca sa iasa prajitura.desteptul il intreaba pe prost daca acum stie pe unde sa o ia,la care prostul spune :o i-au pe un crocodil ,dar sa am grija sa nu ma manance podul , ajung la un semafor si trec pe culoarea rosie ca sa ma calce masina , apoi o i-au la sdranga , o i-au la dreapta ,si gata ajung la cofetarie.ajuns la cofetarie bag banii , apas pe prajitura si iese butonul.multumesc mult om destept pentru ca ti-ai pierdut vremea cu mine , si uite ce bine am inteles .
› vrei mai multShop Clopotel.ro
![Papusa fashion cu par roz, Dreameez, 33 cm](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00081040_par_roz_884978810409_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
VAL_ D_ TAT_ A
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Papusa fashion cu par roz, Dreameez, 33 cm](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00081040_par_roz_884978810409_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".