Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Crocodilii si aligatorii au organe intertegumentare, care ii ajuta sa detecteze presiunea valurilor din apa, indicand astfel cat de departe se afla prada. Ei urmaresc prada incet pe sub apa si se orienteaza folosindu-se mai mult de vaz si de auz, decat de miros.
› vrei mai multBancul zilei
Merge Bula la scoala si pe drum ia o pietricica si o baga in ghiozdan. La scoala invatatoarea in tipm ce preda la tabla Bula arunca cu pietricica.
-Bula, tu ai dat?
-Nu, sa moara mama!
Merge bula acasa si-o gaseste pe mama-sa moarta.
A doua zi se repeta intamplarea cu pietricica aruncata dupa invatatoare.
-Bula, tu ai aruncat cu pietricica?
-Nu, sa moara soru-mea!
Se duce Bula acasa si-si gaseste sora moarta.
A treia zi, aceeasi intamplare
-Bula tu ai aruncat cu pietricica?
-Nu, sa moara tata!
Se duce Bula acasa, tatal sau facea isi bagajele.
-Ce faci tata?
-Plecam naibii de-aici! Alaltaieri a murit mama-ta, ieri soru-ta, azi a murit si vecinul de alaturi!
Shop Clopotel.ro
![Joc educativ Laboratorul micului geniu, Purple Cow, Minunea Magnetica](https://noriel.ro/media/catalog/product/6/4/6426008003807_cw0380_joc_educativ_laboratorul_geniu_purple_cow_minunea_magnetica_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DIS_ _ IMINA_ O_ IU
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DISCRIMINATORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Joc educativ Laboratorul micului geniu, Purple Cow, Minunea Magnetica](https://noriel.ro/media/catalog/product/6/4/6426008003807_cw0380_joc_educativ_laboratorul_geniu_purple_cow_minunea_magnetica_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".