Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Cultura generala

O zi are 23 de ore, 56 de minute si 4,09 secunde. Rotatia Pamantului incetineste usor cu timpul; astfel, in trecut ziua era mai scurta. Acest lucru se datoreaza efectului gravitational al Lunii asupra Terrei. Ceasurile atomice arata ca o zi moderna este mai lunga cu aproximativ 1,7 milisecunde decat in urma cu un secol. Analiza inregistrarilor astronomice istorice arata o tendinta de incetinire de 2,3 milisecunde pe secol incepand cu secolul al VIII-lea i.Hr.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O femeie foarte seducatoare intra intr-un bar, se duce la toaleta, iar cind vine, se duce direct la barman si incepe sa-l mingaie tandru pe barba stufoasa: "Tu esti seful?", intreaba ea, mingiindu-i fata cu ambele miini. "Nu, nu sunt eu", ii raspunde el. "Poti sa-l chemi pentru mine; vreau neaparat sa vorbesc cu el?", spuse ea plimbindu-si miinile prin fata si parul lui. "Ma tem ca nu", raspunse barmanul vizibil excitat, "Pot sa te ajut eu?". "Da", spuse ea, bagindu-i doua degete in gura si lasandu-l sa i le suga, "Spune-i ca nu e nici hirtie igienica si nici sapun la toaleta femeilor

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

_ AG_ _ A_ _ ZA_ E


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult