Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toate insectele au cate sase picioare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Matusa il roaga pe Bula sa mearga la cumparaturi si sa ia niste bomboane. Ii spune niste reguli de circulatie: la dreapta la stanga, la dreapta la stanga,intalnesti o biserica, te inchini la ea ca asa e frumos,la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti niste babute, dai sarut-mana ca asa e frumos, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o cusca cu caini, dai cu piciorul sa nu te muste, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o groapa, o ocolesti sa nu cazi in ea, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti magazinul, apesi pe buton si vanzatoarea iti aduce bomboanele, ei ai inteles ? Bula zice traseul: la tranga la tranga, la tranga la tranga, intalnesc o biserica, dau sarut-mana ca asa e frumos,la tranga la tranga, la tranga, intalnesc niste babute, ma inchin la ele ca asa e frumos, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc cusca cu caini, ii ocolesc sa nu cad in ei, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc o groapa, dau cu piciorul sa nu ma muste, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc magazinul, apas pe bomboane si vanzatoarea imi aduce butonul !

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

REPRE_ E_ _ A_ _ V


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "REPREZENTATIV"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult