Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

O epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare se numeste pandemie. Ciuma, gripa spaniola sau coronavirusul au fost clasificate ca fiind pandemii. Din cauza numarului mare de persoane decedate si a ariei intinse afectate, multi considera gripa spaniola din 1918 ca fiind cea mai mare pandemie din istoria omenirii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba pe celalalt cioban:
- Ba, tu cand ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?
- Pai, in serios...
- Asa ba! Sa nu faci tu glume din astea cu mine!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

_ RU_ _ _ _ A_ 


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei

Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.

› vrei mai mult