Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Viespea de mare este cea mai veninoasa meduza si una dintre cele mai veninoase specii din intreaga lume animala, intepatura ei fiind adesea fatala.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se naste Bula ...La prima lui aniversare, cand implinea un an il intreaba parintii:"Bula ..ce vrei cadou de ziua ta?". La care Bula "doua mingi de ping-pong". Ii cumpara astia 2 mingi de ping-pong. La aniversarea de 2 ani "Bula..ce vrei de ziua ta?"..."Doua mingi de ping-pong"...La aniversarea de 3 ani la fel ...la aia de 18 ani la fel...la aia de 40 de ani la fel. Ajunge Bula la 70 de ani...tatasu` tot uscat ... stafidit.. il intreaba "Bula ce vrei de ziua ta?" "Doua mingi de ping-pong". La aniversarea de 80 de ani Bula era pe patu` de moarte. Tatasu` "Mah Bula nu te mai intreb c e vrei de ziua ta ca stiu ca vrei 2 mingi de ping-pong. Da` zi-mi si mie de ce la fiecare aniversare ai vrut 2 mingi de ping-pong?". La care Bula ..."Da-mi mingile si iti spun". Ii aduce asta mingile..."Pai stai sa-ti spun. La fiecare aniversare am vrut 2 mingi de ping-pong pentru ca ... ca...."....si a murit ..:)))

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ P_ _ Z_ _ TAT_ V


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "REPREZENTATIV"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

16 august 2004
Sonda Cassini-Huygens descopera doua luni ale lui Saturn

Saturn


La 16 august 2004 sonda spatiala Cassini-Huygens descopera doua luni ale lui Saturn. Misiunea Cassini–Huygens a fost lansata în data de 15 octombrie 1997, fiind compusa din sonda orbitala Cassini (NASA) si sonda de aterizare Huygens (ESA). Pentru manevre de asistenta gravitationala, misiunea a trecut pe langa Venus de doua ori (26 aprilie 1998, 24 iunie 1999), Pamant (18 august 1999) si Jupiter (30 decembrie 2000). Dupa aproape 7 ani de calatorie prin Sistemul Solar, sonda a intrat pe orbita planetei Saturn in data de 1 iulie 2004. Datele transmise au stat la baza a 3948 studii stiintifice publicate pana acum, iar cercetatorii asteapta înca ultimele "cuvinte" ale sondei privind atmosfera lui Saturn. Impreuna cu Voyager,  misiunea Cassini-Huygens este una dintre cele mai de succes din istoria de pana acum a explorarii spatiului. Testeaza-ti cunostintele despre Saturn in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro


Saturn

› vrei mai mult