Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul telefon mobil cu camera selfie a fost Sony Ericsson Z1010, lansat in 2003. Avea o camera frontala ce permitea utilizatorilor sa isi faca autoportrete (selfie-uri).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Gheorghe bea cate doua paharele de palinca in fiecare seara inainte de culcare. Dupa ani si ani, sotia vrea ca el sa renunte la acest obicei.

Pentru asta, incearca sa-i demonstreze ca alcoolul este nociv si vine cu doua paharele: unul il umple cu apa si altul cu palinca.

Aduce si cutia cu viermisori, pe care Gheorghe ii folosea drept momeala la pescuit si spune:
- Vreau sa vezi asta!

Ea pune un vierme in paharelul cu apa, iar acesta incepu sa inoate. Apoi pune un vierme si in paharelul cu palinca si viermele moare imediat!

Simtind ca si-a expus clar punctul ei de vedere, spune:
- Ce ai de spus despre acest experiment, mai Gheorghe?

Gheorghe se uita la paharul cu viermele mort si spune:
- No, ii clara treaba:
Daca beau palinca, nu fac viermisori!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

MAGH_ AR_ ZAR_ 


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania

La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.

› vrei mai mult