Distractie
Horoscopul zilei
Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Incepi sa interactionezi mai mult cu familia. Asta iti va da ocazia sa descoperi multe lucruri noi pe care nu le stiai despre unii membri ai familiei. Este un moment bun de reconectare si relaxare.
› vrei zodia taCultura generala
Liliacul este benefic plantelor deoarece le scapa de insectele daunatoare, el joaca un rol ecologic extrem de important in polenizarea unor flori, deoarece transporta seminte. Cu toate acestea, liliecii sunt rezervoare naturale pentru multi agenti patogeni, cum ar fi rabia si, deoarece sunt extrem de mobili, sociali, si cu viata lunga (20-40 de ani), pot usor raspandi boli contagioase. Ei par a fi foarte rezistenti la multe boli pe care le transporta, ceea ce sugereaza un grad de adaptare a sistemelor lor imunitare.
› vrei mai multBancul zilei
A doua zi dupa Craciun, pastorul unei Biserici se uita la scena Nasterii cand a observat ca Iisus lipsea dintre statuete. Cand a iesit afara, a vazut un baietel cu o masinuta rosie in care era asezata statueta care-l reprezenta pe pruncul Iisus. Pastorul s-a indreptat catre copil si l-a intrebat:
- De unde ai luat statueta asta, micutule?
- Din Biserica, raspunse baietelul.
- Si de ce ai luat-o?
- Cam cu o saptamana inainte de Craciun, m-am rugat pruncului Iisus si i-am promis ca daca-mi va aduce o masinuta rosie de Craciun, El va fi primul pe care-l voi plimba cu ea.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ _ MI_ A_ I_ _ E
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.