Distractie
Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)
Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic, dar daca vremea e prea mohorata apuca-te de citit o carte politista.
› vrei zodia taCultura generala
Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.
› vrei mai multBancul zilei
Un avocat ajunge in rai. Sfantul Petru il intalneste la
poarta. Avocatul este impresionat, dar intreaba:
- Sunteti sigur ca este timpul meu? Nu sunt atat de batran.
Sfantul Petru:
- Ce vrei sa spui? Ai 86 de ani.
- Nu, nu am... am doar 58 de ani. De ce crezi ca am 86 de ani?
- Ei bine, doar am adunat toate orele pe care le-ai facturat
clientilor tai.
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
RE_ HIZI_ _ RIU
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
19 aprilie 1882
Se stinge din viata Charles Darwin
La 19 aprilie 1882 trece in nefiinta Charles Darwin (nascut in 1809), cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog si autor de carti, fondatorul teoriei referitoare la evolutia speciilor (teoria evolusionista). A observat ca toate speciile de forme de viata au evoluat de-a lungul timpului din anumiti stramosi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit "selectie naturala", toate acestea fiind publicate in cea mai celebra scriere a sa, "Originea speciilor" (1859).