Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Cele "trei ceasuri rele" din cadrul zilelor de marti si sambata au explicatii astrologice. In astrologia orara, zilele de marti si sambata contin 3 ore planetare guvernate de Saturn, considerata cea mai dificila planeta de pe cer. De fapt, oricare alta zi din saptamana contine "ceasuri rele". In fiecare zi, lui Saturn ii revin cate 2 ore planetare, doar in zilele de marti si sambata exista 3 ore ale lui Saturn, considerate a fi cele "trei ceasuri rele"
› vrei mai multBancul zilei
Bush,Basescu si Putin merg la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit.
Merge Bush la Dumnezeu si il intreaba: - Doamne! Peste cat timp poporul meu va fi fericit?
Dumnezeu ii spune k peste 10-15 ani la care Bush se apuca de plans si Dumnezeu il intreaba de ce plange.Bush ii raspunde k peste 10-15 el va fi batran si nu se va putea bucura alaturi de poporul sau .
Merge Putin la Dumnezeu si il intreaba :-Doamne peste cat timp va fi fericit poporul meu? Dumnezeu ii raspunde k peste vreo 50 de ani . Se apuca si Putin de plans si Dumnezeu il intreaba de ce plange. Putin ii zice k el peste 50 de ani va fi mort si nu va putea fi fericit alaturi de poporul sau .
Merge si Basescu la Dumnezeu si il intreaba :- Doamne peste cat timp va fi poporul meu fericit? Dumnezeu sta si se gandeste unpic dupa care se apuca de plans . Basescu il intreaba :- De ce plangi Doamne? Pentru k nici eu nu mai apuc vremurile acelea.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
MAG_ _ AR_ ZARE
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
24 ianuarie 1946
Eliminarea armelor atomice sau a altor arme de distrugere in masa
Pe 24 ianuarie 1946 Adunarea Generala a ONU adopta prima rezolutie. Aceasta se refera la utilizarea in scopuri pasnice a energiei atomice si eliminarea armelor atomice sau a altor arme de distrugere in masa. Armele nucleare s-au folosit impotriva oamenilor in anul 1945, in jurul incheierii celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand SUA au aruncat cate o bomba atomica cu fisiune asupra oraselor japoneze Hiroshima si Nagasaki. Primul eveniment a avut loc in dimineata zilei de 6 august 1945. Al doilea eveniment a avut loc dupa trei zile, la 9 august 1945. Folosirea acestor 2 bombe, din care a rezultat moartea imediata a aproximativ 100.000 – 200.000 de oameni (majoritatea civili) si chiar si mai multi cu trecerea timpului, a fost si ramane controversata. Criticii spun ca a fost un act de omucidere in masa inutil, in timp ce altii sunt de parere ca de fapt s-a limitat numarul de victime de ambele parti prin grabirea sfarsitului razboiului si evitarea unor lupte sangeroase pe teritoriul Japoniei; de asemenea se aduce argumentul reducerii inaintarii sovietice (si comuniste) in Asia drept una din consecintele acestor bombe.