Distractie
Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)
Azi o sa ai ocazia de a vizita anumite locuri speciale si sa cunosti oameni deosebiti. Te gandesti totusi ca in aceasta perioada e mai bine sa eviti socializarea.
› vrei zodia taCultura generala
Daca energia unui uragan manifestata intr-o zi ar fi folosita drept energie electrica, aceasta ar putea sustine consumul S.U.A. timp de trei ani.
› vrei mai multBancul zilei
legile pisicii
Legea perdelei - Lungimea, calitatea si cantitatea franjurilor de la perdele vor fi direct proportionale cu calitatile de alpinist ale pisicii. Taiati franjurii, scurtati perdelele, sau mai bine renuntati la asemenea obiecte inutile.
Legea carnaciorului - Daca pisica nu consuma carnaciorul servit in farfurie,lasati-l neglijent pe masa din bucatarie. Va disparea aproape sigur. Sfatuiti vecinii sa stea cu usile inchise. Carnaciorii lor vor fi intotdeauna mai gustosi.
Legea cautarii pisicii - Renuntati! Pisica nu va scoate nici un sunet. Beti un pahar cu apa! Pisica va aparea cand va veti impiedica de ea.
Legea dulapului - in cazul in care usa dulapului nu se inchide perfect, nu pierdeti timpul cu aranjarea hainelor. Va face ordine pisica.
Legea spatiului vital - Daca exista in casa o pisica, cand vei dori sa te asezi pe locul tau preferat, el este deja ocupat. in caz de neglijenta, te alegi cu cateva gheare in...hmm!.
Legea politetii - Cand usa se deschide, pisica va intra intotdeauna inaintea ta.
Legea mirosului fin - Pentru orice pisica, o mocheta noua miroase intotdeauna.
Reciproca - Pentru stapan, aceeasi mocheta noua miroase a pipi.
Legea I a parului de pisica - Parul de pisica nu este niciodata bine fixat pe aceasta.
Legea a II-a a parului de pisica - Parul de pisica nu se dizolva complet in supa.
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
_ AL_ D_ TATEA
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
5 mai 1949
Ia fiinta Consiliul Europei
La 5 mai 1949 a fost înfiintat Consiliul Europei. Acesta reuneste toate statele democratice ale Uniunii Europene precum si alte state din centrul si estul Europei. Consiliul Europei este independent de Uniunea Europeana si diferit de Consiliul European sau de Consiliul Uniunii Europene. Sediul Consiliului Europei este la Strasbourg. Romania a detinut presedintia Comitetului Ministrilor al Consiliului Europei in perioada noiembrie 2005 - mai 2006.