Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi o sa descoperi ca faci anumite lucruri gresite in grupul tau de prieteni. Daca situatia devine tensionata, nu strica sa iti ceri scuze si sa fii mai atent/a pe viitor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Imperiul Roman de Apus s-a prabusit inaintea Imperiului Roman de Rasarit. Oficial prin abdicarea lui Romulus Augustus sub presiunea lui Odoacru la data de 4 septembrie 476 si neoficial cu moartea lui Julius Nepos in 480. Imperiului Roman de Rasarit sau Imperiul Bizantin, cum se numea la acea vreme, s-a prabusit mult mai tarziu, in 1453.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se naste Bula ...La prima lui aniversare, cand implinea un an il intreaba parintii:"Bula ..ce vrei cadou de ziua ta?". La care Bula "doua mingi de ping-pong". Ii cumpara astia 2 mingi de ping-pong. La aniversarea de 2 ani "Bula..ce vrei de ziua ta?"..."Doua mingi de ping-pong"...La aniversarea de 3 ani la fel ...la aia de 18 ani la fel...la aia de 40 de ani la fel. Ajunge Bula la 70 de ani...tatasu` tot uscat ... stafidit.. il intreaba "Bula ce vrei de ziua ta?" "Doua mingi de ping-pong". La aniversarea de 80 de ani Bula era pe patu` de moarte. Tatasu` "Mah Bula nu te mai intreb c e vrei de ziua ta ca stiu ca vrei 2 mingi de ping-pong. Da` zi-mi si mie de ce la fiecare aniversare ai vrut 2 mingi de ping-pong?". La care Bula ..."Da-mi mingile si iti spun". Ii aduce asta mingile..."Pai stai sa-ti spun. La fiecare aniversare am vrut 2 mingi de ping-pong pentru ca ... ca...."....si a murit ..:)))

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

D_ _ _ _ _ M_ NATO_ _ _ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DISCRIMINATORIU"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

5 decembrie 1864
Se promulga legea instructiunii

Alexandru Ioan Cuza


La 5 decembrie 1864 Alexandru Ioan Cuza promulga legea instructiunii, prima lege prin care invatamantul era organizat in mod unitar si erau stabiliti anii de studiu: invatamantul primar, de patru ani, gratuit si obligatoriu, cel secundar, de sapte ani si universitar, de trei ani. 

› vrei mai mult