Distractie
Horoscopul zilei
![](https://www.clopotel.ro/utile/horoscop/img/stil1/scorpion.jpg)
Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!
› vrei zodia taCultura generala
Christian Gottfried Ehrenberg este savantul german care a introdus in anul 1828 termenul Bacterium, folosit pentru un gen de bacterii alungite si nesporulate.
› vrei mai multBancul zilei
Se anunta ora exacta: este ora 10 pentru oamenii obisnuiti, ora 22 pentru intelectuali, iar pentru politisti, limbuta mica de la ceas este in dreptul cifrei 10 iar limbuta mare in dreptul cifrei 12.
Politistii, indignati, suna la radio sa protesteze, ca se simt jigniti.
Din nou se anunta ora exacta: este ora 11 pentru oamenii obisnuiti, ora 23 pentru intelectuali, iar pentru politisti, limbuta mica de la ceas este in dreptul cifrei 11, iar limbuta mare in dreptul cifrei 12.
Din nou indignare printre politisti, apeluri la redactie, amenintari.
Se anunta ora exacta: este ora 12 noaptea pentru oamenii obisnuiti, ora 0 pentru intelectuali ... (tacere lunga). Politistii rasufla usurati.
Crainicul continua: politistii sa nu mai caute limbuta mica de la ceas, ca e sub limbuta mare, in dreptul cifrei 12.
Shop Clopotel.ro
![Chimie - Clasa 7 - Manual. Limba maghiara - Marius Andruh, Daniela Bogdan, Iuliana Costeniuc, Mihaela Morcovescu](https://www.libris.ro/img/pozeprod/26885/26884977-1-small-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
DI_ C_ I_ INA_ O_ IU
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Chimie - Clasa 7 - Manual. Limba maghiara - Marius Andruh, Daniela Bogdan, Iuliana Costeniuc, Mihaela Morcovescu](https://www.libris.ro/img/pozeprod/26885/26884977-1-small-1.jpg)
Evenimentele zilei
17 februarie 1866
Si-a inceput activitatea Banca Romaniei
La 17 februarie 1866, pe baza decretului lui Alexandru Ioan Cuza din 1865, a inceput sa functioneze Banca Romaniei, constituita prin transformarea filialei din Bucuresti a Banque Imperiale Ottomane; primul presedinte al bancii a fost Ion Ghica (17 februarie/2 martie).