Distractie
Horoscopul zilei
Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)
Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.
› vrei zodia taCultura generala
Coreea a fost anexata de Japonia in 1910, dupa ce mai intai a fost instituit protectoratul asupra tarii in 1905. In 1945, in urma infrangerii Japoniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, armatele Uniunii Sovietice si ale Statelor Unite au ocupat jumatatea de nord, respectiv cea de sud a peninsulei. Cei doi inamici in Razboiul Rece au sprijinit formarea unor guverne care agreau propriile ideologii, ajungandu-se la impartirea actuala a Coreei in doua state: Coreea de Nord si Coreea de Sud.
› vrei mai multBancul zilei
Merge iepurele la farmacie sa cumpere morcovi...
O intreaba pe vanzatoare: - Doamna, aveti morcovi?
La care doamna ii raspunde ca nu are.
A doua zi vine din nou si o intreaba daca are morcovi. Vanzatoarea ii raspunde ca nu si tot asa si a treia zi pana cand vanzatoarea ii zice ca daca mai vine il agata in cui...
Iar vine iepurele si vanzatoarea il agata in cui, langa el era un tablou cu Ceausescu, la care iepurele: - Pssss si tu tot pentru treaba asta esti aici?
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
DO_ _ _ AT_ _ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.