Distractie
Horoscopul zilei
Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)
Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.
› vrei zodia taCultura generala
Dintre toate mamiferele, lenesul este cel mai lent. El poate sta zile in sir nemiscat, agatat cu capul in jos pe ramurile arborilor din padurile Americii de Sud. El nu se deplaseaza cu mai mult de 1km/ora.
› vrei mai multBancul zilei
Intr-o zi la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracatcu un aspirator in mana.Nici nu apuca batrana sa deschida,ca tipul incepe:
-As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...In timp ce vorbea.arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand-Stati linistita;daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane!Dupa ce asculta toata povestea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:
-Sper sa ai pofta ca nu am curent de azi-dimineata!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
C_ N_ _ _ I_ N_ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.