Distractie
Horoscopul zilei
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.
› vrei zodia taCultura generala
Ciprian Porumbescu a incantat publicul cu cantecul sau de vioara, in 1871, cand participa la aniversarea a 400 de ani de la zidirea manastirii Putna. La acest eveniment i-au fost alaturi Mihai Eminescu, Ioan Slavici, A.D. Xenopol si Nicolae Teclu.
› vrei mai multBancul zilei
La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul decurge bine, dar dupa aproximativ 5 luni se observa ca a disparut femeia de serviciu. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe cei doi canibali. Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mincat femeia de serviciu. Normal, acesta este dat afara. Al doilea canibal il conduce pe acesta pina la poarta si ii zice:
- Ba omule, ce te-a apucat sa maninci femeia de serviciu? Eu de citeva saptamini halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAGHIA_ IZA_ E
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania
La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.