Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Feniletilamina produce o usoara stare de visare si este produsa de catre creier in momentul care doi oameni sunt indragostiti. Interesant de remarcat este faptul ca aceeasi substanta se regaseste si in ciocolata.
› vrei mai multBancul zilei
Dupa ce a castigat razboiul din Irak, presedintale Americii sa duce la o scoala sa varbeasca cu elevii.
-Dragi copai, astazi imi putoti pune cate intrebari vreti.
Micul Jhon:
-D-le presedinta, am 2 intrebari: unde a avut loc cel mai mare atac terorist care a fost facut vreodata? (acest atac a fost facut bineintales de americani, atunci cand s-a folosit paima oara bomba atomica sau. . . nucleara) sa cealalta intrebare: de ce ati atacat Irak-ul? Pt. ca nu aveati nici in motiv. . . poate doar sa le luati petrolul. . . Dar sa suna sa presedintale nu mai are timp sa raspunda. La a doua ora intaa presedintale din nou in clasa sa o fetota spune:
-Am sa eu 4 intrebari: cele pe care le-a pus micul Jhon si: dece s-a sunat cu 25 de minute mai devreme sa unde a disparut micul Jhon??
Shop Clopotel.ro
![Tractor cu remorca cu lumini si sunete, Maxx Wheels, 1:16](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00003865_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAGH_ AR_ _ ARE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Tractor cu remorca cu lumini si sunete, Maxx Wheels, 1:16](https://noriel.ro/media/catalog/product/s/0/s00003865_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".