Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Obiceiul de a-i tine pumnii cuiva atunci cand ii urezi noroc provine de la luptele intre gladiatori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mama lui bula il trimite pe bula la magazin si ii spune:
Vezi bula, ca sa ajungi la magazin trebuie sa o iei la stanga la dreapta ,la stanga la drepta si vezi o piatra ,sari peste ea ca sa nu te impiedici;apoi o ieie la stanga la dreapta ,la stanga la drepata si vezi o biserica ,te inchini la ea ca asa e frumos;dupa aceea o iei la stanga la dreapta ,la stanga la dreapta si vezi niste caini ,spui cutzu cutzu ca sa nu te muste;dupa aceea o iei la stanga la dreapte ,la stanga la dreapta si vezi nistte doamne ,le spui sarut mana ca asa e politicos si in final ajungi la magazin .Ai intzeles?
Iar Bula raspunde ca da.Mama lui il intreaba cum ajunge la magazin,iar bula ii raspunde:
O iau la stamba la deapa,la stamba la deapa si vad o groapa ma inchin la ea ca asa e fumos;apoi o iau la stamba la deapa ,la stamba la deapa si vad o biserica spun cutzu cutzu ca sa nu ma mushte;apoi o iau la stamba la deapa la stamba la deapa si vad nishte doamne si sar peste ele ca sa nu cad ,apoi o iau iar la stamba la deapa la stamba la deapa si vad o groapa spun sarut mana ca asha e fumos si ajung la magazin.am intzeles mami?

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

REPRE_ ENTATIV


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane

La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.


Alexandru Ioan Cuza


Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.

› vrei mai mult