Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hipopotamul este unul dintre „greii” lumii necuvantatoarelor cu o greutate, la varsta adulta, de aproximativ 4,5 tone. Aceste animale cu corp asemanator cu un butoi sunt ierbivore si le place sa stea cam jumatate din viata sub apa. Desi nu sunt pradatori, hipopotamii sunt periculosi din cauza temperamentului lor. Daca se simte amenintat, va rasturna fara probleme o ambarcatiune sau va zdrobi un om.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vine Costica acasa, putin ametit dar vesel:
-Nevastaaa..! pune masa ca mi-e foame ce nu s-a mai vazut!
In timp ce manca, aude un zgomot pe balcon, se duce acolo si gaseste un tip numai in camasa si chiloti.
-Ce faci, ma la mine pe balcon, nu ti-e rusine?!??
-Stati linistit nu va impacientati, am avut si eu o aventura la etajul de mai sus si am coborat pe balcon ca a venit sotul acasa.
-Ooo, bata-te sa te bate, nevastaaa...! Adu o pereche de pantaloni sa poata pleca omul acasa!
Omul pleaca, sotii se culca si pe la miezul noptii incepe Costica sa isi smulga parul din cap.
-Ce ai barbate, ce te-a apucat?
-Abia acum am realizat ca stam la ultimul etaj!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ MIN_ TI_ NE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

16 august 2004
Sonda Cassini-Huygens descopera doua luni ale lui Saturn

Saturn


La 16 august 2004 sonda spatiala Cassini-Huygens descopera doua luni ale lui Saturn. Misiunea Cassini–Huygens a fost lansata în data de 15 octombrie 1997, fiind compusa din sonda orbitala Cassini (NASA) si sonda de aterizare Huygens (ESA). Pentru manevre de asistenta gravitationala, misiunea a trecut pe langa Venus de doua ori (26 aprilie 1998, 24 iunie 1999), Pamant (18 august 1999) si Jupiter (30 decembrie 2000). Dupa aproape 7 ani de calatorie prin Sistemul Solar, sonda a intrat pe orbita planetei Saturn in data de 1 iulie 2004. Datele transmise au stat la baza a 3948 studii stiintifice publicate pana acum, iar cercetatorii asteapta înca ultimele "cuvinte" ale sondei privind atmosfera lui Saturn. Impreuna cu Voyager,  misiunea Cassini-Huygens este una dintre cele mai de succes din istoria de pana acum a explorarii spatiului. Testeaza-ti cunostintele despre Saturn in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro


Saturn

› vrei mai mult