Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Semintele de lotus pot incolti chiar dupa cateva secole, spre deosebire de cele ale arborelui de cacao care pot muri in cateva zile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa terminarea unui meci de fotbal, arbitrul merge spre casa impreuna cu doi prieteni, ca sa bea ceva.
- Dar n-o sa se supere nevasta-ta ca picam asa, pe nepusa masa?
- Fiti linistiti, fata de scorpiile care le-am avut, ea e mielusel. Ajung acasa la arbitru si sotia lui ii intampina bucuroasa.
- E o placere pentru mine sa primesc musafiri, chiar daca este putin cam tarziu, dar stiu ca meciul s-a disputat in nocturna... Nu, nu ma culcasem, imi asteptam sotiorul drag. Poftiti, asezati-va la masa! Imediat va pregatesc niste gustari, ca sa nu mai beti pe inima goala...
- Fantastic!, zice unul dintre prieteni, dupa ce femeia s-a dus la bucatarie. Cum de ai putut s-o educi asa?
- Pai, spune arbitrul, noi am avut un catelul care latra tot timpul si ma deranja teribil. I-am aratat o data cartonasul galben si, cand m-a enervat din nou, i-am aratat cartonasul rosu si l-am eliminat, aruncandu-l de la balcon...
- Si ce legatura are treaba asta cu nevasta-ta?
- Nevasta-mea are si ea deja un cartonas galben!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

RE_ REZEN_ A_ _ _ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "REPREZENTATIV"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult